De deelnemers die deze raamovereenkomst gaan gebruiken, zijn ODC-Noord, DUO, Nationaal Archief, Dictu, de ACM en RDW. De Road2022-tender bestaat uit de volgende vier percelen:
- Perceel A (server, storage en (hyper)converged infrastructure) is gegund aan SLTN (maximale waarde 82 miljoen euro);
- Perceel B (network en security & continuity) is gegund aan Dustin (Centralpoint) (maximale waarde 104,5 miljoen euro);
- Perceel C (cloudservices) is eveneens gegund aan Dustin (Centralpoint) (maximale waarde 8 miljoen euro);
- Perceel D (Managed services, housing accessoires en working area overstijgend) is gegund aan Dustin (Centralpoint), Telindus en Protinus IT (maximale waarde 32,3 miljoen euro).
Perceel D
Bij perceel D verstrekken de deelnemende partijen die managed services willen inzetten, opdrachten via minicompetities tussen de drie aanbieders. Met 'working area overstijgend' worden producten bedoeld die door technologische ontwikkelingen in verschillende werkgebieden kunnen passen. Zo kan een server door toevoeging van software als firewall worden ingezet en maakt vSAN het mogelijk om een server als storage apparaat in te zetten.
Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap gunde de aanbesteding Road2022 onder regie van de categorie Datacenters van het Inkoop Uitvoeringscentrum Noord (IUC-Noord) van OCW.
Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn: