KPN versterkt met CSS Telecom positie in zorg

Dit artikel delen:

KPN Telecom neemt CSS Telecom over. Dat bedrijf adviseert, levert, implementeert en onderhoudt totaaloplossingen voor zakelijke spraak-, data- en beeldcommunicatie.

KPN maakt niet bekend voor hoeveel het CSS Telecom koopt. “Ga er maar van uit dat het minder dan tien miljoen euro was”, aldus een woordvoerder tegen Computable. Het bedrijf gaat geheel op in KPN, inclusief alle werknemers. De vier vestigingen in Venlo, Groningen, Utrecht en Rotterdam blijven voorlopig bestaan. “Daar zit ook een groot deel van de klanten”, aldus een woordvoerder.

KPN heeft voor CSS Telecom gekozen omdat het veel klanten heeft in de zorg. “Wij hebben een tijd geleden de zorg als speerpunt gesteld en zetten daar daarom zwaar op in”, aldus de woordvoerder. KPN heeft eerdere initiatieven gelanceerd in de zorg, zoals E-zorg en Zorg op Afstand. Het is nog niet bekend hoe KPN de producten van CSS Telecom gaat gebruiken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Of de MKB klanten van CSS blij zijn betwijfel ik, waarschijnlijk hebben veel van hun gekozen voor juist een ander partij als KPN omdat ze de aandacht van KPN niet goed vinden.

Wordt wederom weer een lachertje, kijk naar Digitenne. Het was een stabiel verhaal tot het moment dat KPN erin stapte voor de volle 100 procent. Het beste is dat KPN in deeltjes verkocht wordt aan toonaangevende telecombedrijven die wereldwijd opereren, zodat de arrogantie die KPN zakelijk uitstraalt en nastreeft verdwijnt en er ruimte ontstaat voor klantwensen, ipv het door de strot duwen van producten die 9 van de 10 keer de plank misslaan.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-08-08T10:40:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.