EZ geeft 3,8 miljoen aan ICT-zorgprojecten

Dit artikel delen:
Zorg

Vier ict-zorgprojecten hebben van het ministerie van Economische Zaken een bedrag gekregen van in totaal 3,8 miljoen euro.

Het ministerie van Economische Zaken heeft 3,8 miljoen euro beschikbaar gesteld aan vier maatschappelijke ict-projecten. Het kabinet hoopt zo het gebruik van ict en een betere dienstverlening in publieke sectoren, zoals de gezondheidszorg te bevorderen.

De projecten die beloond werden zijn: ‘de beste zorg beloond', een inkoopveiling op internet voor zorgdiensten; ‘toegankelijke internetbehandeling', een internetbehandeling voor mensen met een alcoholprobleem; ‘slimmer veilig', veiligheidstoepassingen voor hulpdiensten worden beter en sneller bereikbaar door aansluiting op een draadloos breedbandnetwerk; ‘e-inspecties', betere en slimmere samenwerking tussen inspectiediensten via de inzet van generieke ict-voorzieningen, waardoor de dienstverlening aan burger en bedrijfsleven kan worden verbeterd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Mooie nieuws.

Wij proberen al de zorgsector bereikbaarder te maken middels ICT en visualisatie van medische centra op Google Earth 3D. Een voorloper is onze lauching customer het UMC Utrecht.

Test preview bereikbaarheid UMC: ga naar http://takeoff.geo-games.eu/umcutrecht

http://geo-games.eu

Leuk voor de ambtenarenvriendjes! Waarom kunnen de verzekeraars en instellingen dit niet gewoon met Rapid application dev. tools zelf maken?
Mijn ervaren is dat het bij de intimi terecht komt!

Appetrots zijn we als dat ons samenwerkingsverband met Tactus genaamd Tactive een prijs heeft gewonnen met online verslavingszorg (www.alcoholdebaas.nl). Online verslavingszorg is net zo effectief en erg laag drempelig. De prijs geeft ons de kans de dienstverlening verder uit te breiden naar ook andere vormen van verslavingen.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-11-02T10:12:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.