Veenman drukt kosten ’s Heeren Loo Zorggroep

Dit artikel delen:
Zuster

Document management-leverancier Veenman heeft een grondige herstructurering van de managed print services-omgeving van ’s Heeren Loo Zorggroep afgerond. Nu dit project achter de rug is, gaat Veenman zich richten op een geïntegreerde aanpak van de informatie- en documentstromen. ’s Heeren Loo Zorggroep staat de komende vijf jaar grote veranderingen in de zorg te wachten. Een stap om die nieuwe situatie het hoofd te bieden, is door de printkosten te verlagen.

‘Wij helpen ’s Heeren Loo Zorggroep om hun kosten blijvend laag te houden door ons nieuwe pay-as-you-go model’, zegt Dirk Olivier, algemeen directeur van Veenman. ‘’s Heeren Loo Zorggroep maakt gebruik van Veenman Scan & Print On Demand. Dit betekent dat zij betalen naar gebruik en de dienstverlening flexibel meegroeit dan wel krimpt, zodat deze continu aansluit op de behoeften en wensen van een grote zorgorganisatie als ’s Heeren Loo Zorggroep.’

’s Heerenloo Zorggroep heeft negenhonderd locaties en dertienduizend werknemers, waardoor de organisatie veel aandacht moet besteden aan het coördineren van samenwerkingsverbanden. Door krimpende budgetten in de gehandicaptenzorg besteedt de organisatie de printerdienstverlening uit om kosten te besparen.

Een van de wensen van ’s Heeren Loo Zorggroep was het terugbrengen van de grote verscheidenheid aan apparaten naar enkele typen. Het printerpark bestond uit tweeduizend printers, multifunctionals, scanners en faxen, die zijn vervangen door 1250 nieuwe en beter ingerichte modellen van Xerox en HP. De totale kosten van het printerpark zijn hiermee met 40 procent gedaald en het energie- en papierverbruik is met 25 procent afgenomen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-10-23T11:13:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.