Deze opinie is van een externe deskundige. De inhoud vertegenwoordigt dus niet noodzakelijk het gedachtegoed van de redactie.

Verkeerd beeld fusie

Op 27 februari verscheen in Computable een artikel met de kop 'Fusie Isoft/Torex afgeblazen'. Torex-Hiscom betreurt het dat door middel van de door de journalist geformuleerde kop een verkeerd beeld bij de lezer kan ontstaan over de stand van zaken inzake bovengenoemde fusie.

In juli 2003 hebben Torex PLC, het Britse moederbedrijf van Torex-Hiscom BV, en Isoft Group PLC, eveneens een Britse zorgautomatiseerder, aangekondigd besprekingen te voeren met betrekking tot een voorgenomen samengaan van beide ondernemingen. Door deze fusie ontstaat een vooraanstaande speler op de internationale markt van zorginformatiesystemen. Torex PLC en Isoft PLC zijn voornemens gezamenlijk jarenlange expertise in te brengen in de ontwikkeling van innovatieve software en technologie, en het aanbod van producten en diensten op de zorgmarkt uit te breiden.
In december 2003 is officieel bekend gemaakt dat de Office of Fair Trading, de Engelse NMa, bovengenoemde fusie nogmaals op onderdelen wil bestuderen. Dit proces is nu in volle gang. Zodra de uitspraak over deze fusie bekend is, zal de onderneming dit uiteraard in een persbericht aankondigen.

 
Wim Botermans, algemeen Directeur Torex-Hiscom

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-03-19T00:00:00.000Z Wim Botermans
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.