Deze opinie is van een externe deskundige. De inhoud vertegenwoordigt dus niet noodzakelijk het gedachtegoed van de redactie.

Superp

In Computable van 30 januari staat een verhaal afgedrukt over de overname van de SAP-beheeractiviteiten van het RDC Datacentrum door het Zaltbommelse bedrijf Superp.

In kop en tekst wordt consequent gesproken van 'Supererp'. Dat moet zijn: Superp. De kop Supererp krijgt RDC- tak met 'badwill' vind ik zeer ongelukkig geformuleerd; de overeenkomst is in goed overleg tot stand gekomen. En het woordje badwill in de tekst (een accountantsterm) klinkt erg negatief.
In het stuk staat dat RDC 100.000 euro "meegeeft" aan Superp. Dat vind ik veel te joviaal beschreven. Het bedrag is verder niet interessant en bovendien opgebouwd uit meerdere componenten.
Dat de afdeling in de rode cijfers is terechtgekomen vind ik zeer ongelukkig geformuleerd. De RDC-directie heeft de drie opties verkend als beschreven in het artikel om een verliesgevend situatie te voorkomen en vervolgens voor de optie uitbesteden (aan Superp) gekozen. Kortom: beide partijen hebben in goede harmonie de krachten gebundeld.< BR>
 
John Hoogendoorn, directeur Superp

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-02-13T00:00:00.000Z John Hoogendoorn
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.