Deze opinie is van een externe deskundige. De inhoud vertegenwoordigt dus niet noodzakelijk het gedachtegoed van de redactie.

Hoe leg je nu eigenlijk de term “Mobility” uit ?!

Dit artikel delen:

Computable Expert

Mart Groot
Directeur Sales, mITE Systems. Expert van Computable voor het topic Mobility.

Waar staat de term Mobility nu eigenlijk voor? Als ik deze vraag stel aan de mensen die in hetzelfde vakgebied zitten als ik, merk ik dat ook bij deze personen de term Mobility nog onderhevig is aan de snelle ontwikkelingen. Dit verklaart ook dat Mobility nog geen gemeengoed geworden is, zelfs binnen hetzelfde vakgebied.

Iedereen kent het wel. Je bent op eenverjaardag en loopt mensen tegen het lijf die je nog niet kent of eerder hebtontmoet. Zelf vind ik het altijd leuk om mensen te leren kennen en tijdens eengezellig gesprek komt dan in vrijwel alle gevallen de onvermijdelijke vraag: “Wat doe je eigenlijk voor werk?”

Mijn standaard antwoordt is dan altijd: “Ik ben werkzaam bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in Mobility oplossingen.” Helaas is de eerste reactie bijna altijd hetzelfde; “Uhm, Mobility, wat is dat ook alweer? Iets met Logistiek? Werk je in de transport branche?” Hieruit blijkt wel dat de term Mobility in onze samenleving nog niet de plek heeft gekregen zoals wij graag zouden willen.Waar staat de term Mobility nu eigenlijk voor? Als ik deze vraag stel aan de mensen die in hetzelfde vakgebied zitten als ik, merk ik dat ook bij deze personen de term Mobility nog onderhevig is aan de snelle ontwikkelingen. Dit verklaart ook dat Mobility nog geen gemeengoed geworden is, zelfs binnen hetzelfde vakgebied. Naar mijn mening is Mobility; De productiviteitvan organisaties verhogen, door het leveren van innovatieve digitale oplossingen voor de mobiele gebruiker.

Niet iedereen zal het hiermee eens zijn en iedereen vertaald het op een andere manier. Hoe het precies uitgelegd en verkondigd zal worden is niet van primair belang, als het maar verkondigdwordt.

Mobility heeft zich inmiddels wel bewezen en heeft de kracht om op elk gebied communicatie en processen te veranderen en te optimaliseren. Mobility heeft zoveel te bieden, zowel zakelijk als privé, dat je zou kunnen spreken van een toevoeging op ‘Quality of Life’. Op de volgende verjaardag zal ik Mobility echt weer moeten uitleggen, maar ik blijf hiermee doorgaan. Misschien vind ikhet daarom wel zo leuk om nieuwe mensen te leren kennen.Mart Groot
CommercieelDirecteur
ELMO ICT Systems
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-08-29T14:50:00.000Z Mart Groot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.