Managed hosting door True
Deze opinie is van een externe deskundige. De inhoud vertegenwoordigt dus niet noodzakelijk het gedachtegoed van de redactie.

“Vakantie is geen excuus om niet bereikbaar te zijn, je bent toch mobiel?”

Dit artikel delen:

Computable Expert

Ed Magnée
Innovatieadviseur, Alares. Expert van Computable voor de topics Mobility en Zorg.

Het begon ongeveer vijf jaar geleden. Steeds meer mensen gingen op vakantie met de noodzakelijke dingen,… partner, eventuele kinderen, koffers, veel zin om te ontspannen en laten wij niet vergeten ook een laptop, pda of minstens een gsm om voor de ZAAK bereikbaar te zijn. Ongeveer één of twee jaar geleden begonnen er steeds meer mensen tegengas te geven,…maar toch doen ze het. Ik denk dat er vier categorieën mensen zijn die zichzelf bereikbaar maken tijdens hun vakantie: 1) noodzakelijk 2) control freak 3) obsessie /workaholic 4) patser gedrag,… wellicht een combinatie van alle vier.

Ik heb zelf voor een bedrijf gewerkt waar het 100% van je verwacht werd dat je continu bereikbaar was, ook tijdens vakantie anders kon je verwachten dat je binnen zes maanden elders moest gaan werken. Op gegeven moment ging ik op zoek naar vakantieplaatsen waar communicatiedekking zeer beperkt was. Tegen de tijd dat je dit leest ben ik op vakantie. Ik heb MobileDataforce Europe anderhalf jaar geleden opgericht. Het is voor mij noodzakelijk dat ik urgente vraagstukken kan opvangen. Ik word zonder twijfel af en toe beschouwd als een control freak, ik hou van wat ik doe (sommigen noemen dat een obsessie) en voor de mensen die mij niet kennen ben ik ongetwijfeld een patser. Fijne vakantie, ik ben vanaf 6 augustus weer bereikbaar! Cheers, JDS

David Savage
VP EMEA

MobileDataforce Europe BV

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Je doet iets fout als je zelfs op je vakantie nog gebeld wordt. Je bedrijfsprocessen zijn zo slecht ingericht dat iemand onmisbaar is geworden...Dit geldt overigens niet voor ZZP'ers.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.