Deze opinie is van een externe deskundige. De inhoud vertegenwoordigt dus niet noodzakelijk het gedachtegoed van de redactie.

Lekker met je kop in het zand

Dit artikel delen:

Expert

David Savage
Eigenaar, SavEdge business consulting b.v.. Expert van voor het topic .

Informatie over de toegevoegde waarde van mobieleoplossingen is overal te vinden. Deze is beschikbaar op internet, viafabrikanten en dienstverleners, uitgevers, zelfs CAO-organisaties,branche-organisaties en de overheid! Als je het wilt zien, hoef je alleen maarom je heen kijken, maar blijkbaar vinden sommige bedrijven het prettiger om hun kop in het zand te steken.

Enkele weken geleden stond ik op een beurs in Den Bosch waarveel verschillende bedrijven aanwezig waren uit diverse marktsegmenten. Wat ik er mooi aan vond, waren de reacties van mensen, vooral wanneer ze geconfronteerd werden met vragen over hun bedrijfsprocessen en de pijn,obstakels en uitdagingen die daarbijkomen kijken, binnen hun organisatie.

Een man werd, toen ik hem vroeg hoe zijn bedrijf onderhoudinspecties deed, heel erg boos. “Waarom vraag je me dat? Zodat ik productieverkan werken, efficiënter misschien? Niets er van, ik vind dat allemaal onzin. Als mijn klanten problemen hebben met onze responstijd dan moeten ze gewoon eennieuwe kopen en als reserve gebruiken.” Hij ging door: “Ik ben van mening datNederland helemaal gek geworden is. Het hoeft niet allemaal zo snel, dat levertalleen maar stress op en daar heb ik geen zin in. Alles op z’n tijd. Maar als je bedrijven kent die onze spullen nodig hebben, dan hoor ik het graag, want dat is wat ik nodig heb, klanten!”

Ik kreeg er geen woord tussen. Ik bekleed al jaren commerciële posities, maar ik stond werkelijk met mijn mond vol tanden.Hij was zo overtuigd van zijn eigen gelijk, en zo hard aan het praten dat hij niets kon horen.Uit respect voor de desbetreffende meneer zeg ik liever nietwat voor product(en) hij leverde.Iedereen heeft natuurlijk recht op z’n mening, en die respecteer ik ook. Ik pretendeer niet alles te weten. Ook denk ik niet dat alles in de wereld beter is geworden door de technologische ontwikkelingen die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden, maar er zijn veel dingen die wél beter zijn geworden. Informatie over de toegevoegde waarde van mobieleoplossingen is overal te vinden. Deze is beschikbaar op internet, viafabrikanten en dienstverleners, uitgevers, zelfs CAO-organisaties,branche-organisaties en de overheid! Als je het wilt zien, hoef je alleen maarom je heen kijken, maar blijkbaar vinden sommige bedrijven het prettiger om hun kop in het zand te steken.David Savage
VP EMEA
Mobiledataforce Europe BV

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-06-01T12:05:00.000Z David Savage
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.