Managed hosting door True

‘Oant moarn’ voor Computable Awards 2017

Maarsing & van Steijn haalt Piets Weer met winst

Piets Weer, 9 nov. 2017

Nadat de Computable Awards 2017 op 31 oktober 2017 waren uitgereikt, barstte er een heuse mediatsunami los. De winnaars doken massaal in vele geschreven en digitale media op. Zelf De Telegraaf besteedde driekwart pagina aan de winnaars en de avond. Nu halen de Computable Awards 2017 zelfs de landelijke televisie omdat Piet Paulusma gisteravond zijn weerbericht in Leeuwarden presenteerde bij Maarsing & van Steijn, winnaar in de categorie Digital Innovation van het Jaar.

Maarsing & van Steijn won met zijn innovatie StressJam. Het deed dit met grote overmacht door meer dan een kwart van het volledige juryoordeel naar zich toe te trekken. Het haalde met zijn victorie zelfs Piets Weer, het weerbericht van Piet Paulusma dat tussen Hart van Nederland en Shownieuws op SBS6 uitgezonden worden.

Het volledige item staat in het teken van StressJam en de winst bij Computable Awards 2017, naast de weersvoorspelling natuurlijk. Paulusma laat zich inspireren door de virtual reality-oplossing en zijn psychologische achtergronden. Hartverwarmend! En dat is ook wel nodig met temperaturen vandaag tussen de tien en de twaalf graden… Kijk en geniet!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Vacatures ICT-branche

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.