Managed hosting door True

Wilfred Genee toch geen ceo van JHB Group

 

Wilfred Genee (foto: Foto: Niels Kim - Wikipedia/ CC BY 3.0 nl)

Voetbal Insite-presentator Wilfred Genee ziet toch af van het directeurschap van JHB Group uit Schijndel. Eigenaar Hans Brus is met pensioen en zocht een nieuwe ceo. Afgelopen juni werd bekend dat hij Genee had benaderd. Die zag het ceo-schap als bijbaan wel zitten maar zegt nu dat deze post toch niet te combineren valt met media-activiteiten.

Bij de JHB Group werken een paar honderd man. Het Brabantse familiebedrijf bestaat uit vier werkmaatschappijen: Xemex (leverancier van ‘smart metering communicatie’), Liquix (oplossingen voor het opwaarderen van prepaid-tegoeden), Vitam (cateraar) en Brinvast (vastgoed).

Wilfred Genee ging in eerste akkoord met het opmerkelijke voorstel van JHB-eigenaar Hans Brus. Maar inmiddels is hem gebleken dat een baan als ceo lastig te combineren valt met zijn werk bij de omroepen RTL en BNR. Genee moest eigenlijk drie à vier dagen op kantoor in Brabant aanwezig zijn en dat bleek onmogelijk.

'We dachten dat het wel in twee dagen kon', zegt hij tegen Quote. 'Toen we er goed voor gingen zitten bleek het toch niet te passen in mijn schema. Een normale ceo werkt zestig uur per week, maar hoe moest ik dat doen met VI, BNR en de Europa League-uitzendingen? Ik wil mijn kinderen ook nog zien.'

Hans Brus is oud-voorzitter van FC Den Bosch en van voetbalclub Schijndel.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6199934). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×