Managed hosting door True

Case study

Ministerie van VROM - Structureren gemeenschappelijke schijf

Ministerie van VROM

Het herstructureren en hiermee beter toegankelijk maken van de gemeenschappelijke schijf voor alle ambtenaren van een Ministerie.

Organisatie: Ministerie van VROM
Probleemstelling: Het Ministerie wil de informatie die op de gemeenschappelijke schijf staat beter structureren ter voorbereiding op de implementatie van een Document Management Systeem (DMS). De structuur op de gemeenschappelijk schijf staat, zal ook de structuur worden in het DMS.
Oplossing: De oplossing bestaat uit twee onderdelen. Deel één is dat met alle directies een ordeningstructuur wordt opgesteld op basis van de uniforme VROM indeling. Het tweede deel is de ontwikkeling van een conversietool die de huidige gegevens kopieert naar de nieuwe ordeningsstructuur.
Meerwaarde: Na implementatie van de nieuwe gemeenschappelijke schijf worden bestanden VROM-breed op een uniforme wijze opgeslagen. Medewerkers van VROM leren al gebruik te maken van een uniforme opslagstructuur vooruitlopend op de implementatie van het DMS
Rol Content Strategy: Als projectleider voor het inhoudelijke aansturen van een team dat zowel de ordeningsstructuur opstelt alsmede de ordeninsstructuur implementeert.
Tools en methodieken: Er wordt gewerkt volgens Prince2.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-01-29T11:58:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.