ICT-manager van MCB wint prijs

Henk van Dooren is uitverkoren tot ICT-manager van het jaar 1998. De prijs, die vorig week voor het eerst is uitgereikt op het congres ICT Manager Bridging cio and ceo, bestaat uit een bronzen beeld ontworpen door kunstenaar Jos Gielen.

De jury verkoos Van Dooren boven drie andere genomineerden, omdat hij het beste scoorde op de zes aandachtsgebieden personeelsbeleid, relatie met de directie, carrière, ICT-beheer, rol van ICT in strategische bedrijfsprocessen en ICT-trends. Daarbij keek de jury ook naar complexiteit van de organisatie, omgevingsfactoren zoals externe marktbewerking, people management, visie op het vak ICT en deskundigheid als manager.
Van Dooren (51 jaar) is IT-manager bij metaalgroothandel MCB Holding. Uit zijn conduitestaat komt een door de wol geverfde IT'er naar voren. Hij runt een IT-afdeling van 25 mensen die gespecialiseerd is in maatwerk en beheer. Verder is Van Dooren bij de Staalfederatie voorzitter van de werkgroep elektronische handel. Hij verwacht dat MCB, waar een elektronische supermarkt wordt ingevoerd, al in 2000 een substantieel deel van de omzet via e-handel binnenhaalt.  RS

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-02-12T00:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.