Chipsoft levert zorginformatiesysteem aan Reade

Dit artikel delen:

Reade, een van de grootste centra voor revalidatie en reumatologie in Nederland, maakt sinds kort gebruik van het zorginformatiesysteem CS-Ezis.Net. Het zorginformatiesysteem van ChipSoft integreert alle functies voor zorgverleners in één systeem. Van patiëntinschrijving, metingen, overzichten, dossiervoering tot financiële afhandeling. Het centrum gaat met het systeem ook poliklinische medicatie elektronisch voorschrijven, afspraken maken en opdrachten versturen naar collega’s van andere afdelingen.

Door gestructureerde registratie van patiëntgegevens en het automatiseren van acties, zoals het genereren van brieven, bespaart de zorginstelling tijd. Deze efficiëntie en structuur komt ook terug in de dossiervoering. Zorgverleners kunnen in het basisdossier altijd de kerngegevens over een patiënt terugvinden, zoals de medicatie of de voorgeschiedenis.

Bovendien hoeft een zorgverlener gegevens maar één maal vast te leggen in het systeem en kan een volgende behandelaar (ook van een ander discipline) deze gegevens inzien. De volledige en gestructureerde registraties zorgen voor een kwaliteitsverbetering van het dossier, wat ook de behandeling van de patiënt ten goede komt.

Reade gaat gefaseerd live met de software om medewerkers eerst te laten wennen aan de veranderingen die een nieuw systeem met zich meebrengt. In de volgende fase krijgen zorgverleners ook toegang tot het specialistisch en verpleegkundig dossier en gaat het centrum een zorgportaal voor patiënten en behandelaars in gebruik nemen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-10-18T16:10:00.000Z Martijn Vet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.