Managed hosting door True

Case study

Beter beheer en onderhoud bij Bovag

Dit artikel delen:

Bovag is met 11.000 leden dé branche organisatie voor de Nederlandse automobiel industrie. Bovag gebruikt Smartsite voor het beheer en onderhoud van de website, het intranet en het extranet voor de leden. Het besloten gedeelte voor de leden bevat bovendien een webshop welke gekoppeld is met het financiële systeem van Bovag voor de afhandeling van bestellingen.

Uitgebreid redactieteam

Bovag gebruikt Smartsite voor het beheer en onderhoud van http://www.bovag.nl/, het intranet en het extranet voor de leden. Circa 50 redacteuren binnen Bovag zijn verantwoordelijk voor het inhoudelijk beheer van deze sites. Het streven van Bovag is om op termijn iedere medewerker een redactiemogelijkheid te bieden zodat een optimale vorm van kennisdeling ontstaat.

Webshop voor de leden

Het besloten gedeelte voor de leden bevat bovendien een webshop welke gekoppeld is met het financiële systeem van Bovag voor de afhandeling van bestellingen.

Koppelingen met DMS en CRM

Andere bijzonderheden binnen de sites zijn een geavanceerde ledenzoekmachine, een infotheek en een Bovag-breed marktplein voor virtuele handel tussen de leden onderling. Projecten die op stapel staan zijn bovendien enkele systeemintegratieprojecten zoals de koppeling van Smartsite met het Document Management Systeem (DMS) Hummingbird DM en met het CRM-systeem Scope.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.