Managed hosting door True

Automatiseren kan een feest zijn (Mark Plekker)

Deze week vond de grote finale van de zevende Computable IT Award plaats. Kanshebbers kwamen donderdagavond bijeen om te laten zien wat zij het afgelopen jaar met hun talenten hebben gedaan. In de afgelopen jaren is dit evenement uitgegroeid tot dé gelegenheid om collega-automatiseerders bij te praten over wat IT zoal voor de bedrijfsvoering kan betekenen. De IT Award is bovendien een mooie kans om automatisering kritisch te toetsen op zijn pretenties. De vakjury organiseerde een 'hearing' en ging op bedrijfsbezoek.

Naast de verkiezing van het beste IT-project, waarvan u volgende week een verslag in Computable vindt, werd tijdens de finale avond ook een eenmalige prijs uitgereikt: de Computable Millennium Award. Deze laatste prijs, die in samenwerking met het Millennium Platform is ingesteld, heeft tot doel na te gaan hoe professionele automatiseerders het millenniumprobleem te lijf gaan. De gedachte is dat wie zijn zaakjes nu niet op orde heeft, volgend jaar waarschijnlijk in de problemen komt.
Dat zal de winnaar van de Millennium Award niet overkomen. Die heeft de automatisering goed onder controle. Dit geldt ook voor de winnaar van de IT Award.
De kommer en kwel die nog steeds rond veel andere automatiseringsprojecten heerst, hebben wij één avond lang achter ons gelaten. Automatiseren kan een feest zijn, al duurt het soms maar kort.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-10-30T00:00:00.000Z Mark Plekker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.