Zeven projecten door naar volgende ronde IT Award 1999

Tijdens de halve finale van de Computable IT Award 1999 is bekendgemaakt welke IT-projecten er doorgaan naar de volgende ronde.

In alphabetische volgorde zijn dit: Electrodraad met het project Improve, Fruitmasters met G@lileo, Generale Bank met Ipsy, Hogeschool Holland met Mint, Meinders Euro Service met Moving Business Systeem, Nederlandse Spoorwegen met Railpocket Management Informatiesysteem, Zwolsche Algemeene met Crius. De laatste ronde bestaat uit een bedrijfsbezoek en een hearing van de jury. Deze bepaalt op basis van de hierbij verkregen informatie welke vier projecten in deze slotronde afvallen en welke drie projecten een plaats verdienen in de finale op 28 oktober. (Zie voor een beschrijving van de projecten Computable week 36 of http://www.computable.nl.)
De jury van de Computable IT Award 1999 bestaat uit: prof. Th. Mulder (voorzitter), drs W. Pelger (voorzitter VRI, Berenschot Informatica) drs. W. Bos (lid Tweede Kamer PvdA) H. Broeders (voorzitter Fenit, lid RvB Cap Gemini) en dr. E Roos Lindgreen (IT auditor Kpmg).  MP

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-09-17T00:00:00.000Z Mark Plekker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.