IT Award 98 ook in teken van millennium

Organisaties die hun millennium-vraagstuk op een doortastende manier hebben aangepakt, kunnen meedingen naar de Computable Millennium Award '98. Dit nieuwe onderdeel van de Computable IT Award is door het Millennium Platform en Computable in het leven geroepen. De inschrijving staat open voor bedrijven die de 'gekke-computerziekte' zelf of door derden hebben opgelost.

De inschrijvingsronde voor de Computable IT Award is inmiddels ook van start gegaan. Dit jaar organiseert Computable de wedstrijd in samenwerking met branchevereniging Fenit. Doel ervan is de beste IT-projecten van 1998 te nomineren en uit de inzendingen hét IT-project van dit jaar te verkiezen.
Vorig jaar waren de vier finalisten Kas-Associatie (Internet-telebankapplicatie Kas-Netbank), Rijkswaterstaat (Automatisch Trajectcontrolesysteem), Instituut Collectie Nederland (Netwerk Collectie Nederland) en NVM Makelaars Dienstencentrum (Masterplan 2000). Kas Associatie streek uiteindelijk met de eer. Wanneer hij nu na zo'n driekwart jaar terugkijkt bestempelt Jan Holtkamp, werkzaam bij deze bank, de prijs als een enorme opsteker. "Het levert rond de prijsuitreiking veel publiciteit op. De IT Award blijkt een behoorlijke uitstraling te hebben, zowel intern als extern. We hebben er zelfs een prijzenkast voor aangeschaft, mede met het oog op de innovatieprijs die we in de voorrondes wonnen. Maar het meest bijzondere is eigenlijk dat de automatiseringsmedewerkers, die normaal in de schaduw staan, met zo'n prijs worden beloond."  RS
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-05-08T00:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.