Op zoek naar het beste IT-project (Mark Plekker)

Voor de derde achtereenvolgende maal ben ik betrokken bij het organiseren van de Computable IT Award. Zonder de pretentie uit het oog te verliezen een onafhankelijk weekblad te zijn, is de grote zoektocht naar de beste IT-projecten van Nederland begonnen. IT-gebruikers, bedrijven, kunnen een onafhankelijke jury tonen wat zij met automatisering als hulpmiddel hebben gerealiseerd.

In verschillende onderzoeken hebben we de lezers naar hun mening gevraagd over deze activiteit. De response leert dat niet alleen de redactie vindt dat dit tot de taken van een vakblad gerekend mag worden. Ook u meent dat een automatiseringsvakblad de functie heeft te laten zien wat succesvol automatiseren in de praktijk inhoudt.
Drie jaar geleden waren de Internet-projecten nog de grote afwezigen. Vorig jaar hadden drie van de vier projecten die voor de finale genomineerd waren op een of andere manier Internet in hun projecten ingebouwd. Dat zal dit jaar niet anders zijn. Ik verwacht dat Internet ook dit jaar een prominente rol opeist in de IT-infrastructuur van veel projecten.
Nieuw is dit jaar de categorie millennium-projecten. In samenwerking met het Millennium Platform zijn we op zoek naar die bedrijven die het millennium-probleem tijdig en goed georganiseerd het hoofd hebben geboden.
De komende maanden kunt u in Computable lezen welke bedrijven menen in aanmerking te komen voor de Computable IT Award en de Computable Millennium Award. De grote finale vindt eind oktober plaats.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-05-08T00:00:00.000Z Mark Plekker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.