Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Gemeente Maastricht breidt WIZportaal uit

Sinds vorig jaar zet de gemeente Maastricht WIZportaal in ter ondersteuning van het sociaal wijkteam in de wijk Caberg-Malpertuis. In dit wijkteam werken GroenekruisDomicura, de gemeente Maastricht, het Leger des Heils, MEE, Mondriaan, Mosae Zorggroep, Radar, RIBW, SGL, Trajekt en Talent samen aan de versterking van de eigen kracht en zelfredzaamheid van burger en buurt.

Aan de hand van voortschrijdend inzicht is binnen het wijkteam een aantal aanvullende wensen ontstaan voor WIZportaal. Een gedeelte van deze wensen is ondervangen door de nieuwe standaardversie van WIZportaal, waarin veel nieuwe functionaliteit is toegevoegd. Voor de overige wensen wordt WIZportaal verder doorontwikkeld in samenwerking met het wijkteam.

De nieuwe functionaliteiten die de komende weken in WIZportaal doorontwikkeld worden omvatten onder andere aanpassingen op het aanmeldformulier, controles in het werkproces, uitbreiding van de producten-functionaliteit en de integratie van WIZportaal met de arrangementenwaaier van Maarten Thönissen.

Solviteers werkt in de doorontwikkeling middels de Agile-Scrum-ontwikkelmethodiek. In korte ontwikkelsprints wordt iedere twee weken nieuwe functionaliteit aan WIZportaal toegevoegd. Deze aanpassingen kunnen direct door het wijkteam worden getoetst, zodat de doorontwikkeling aan de hand van voortschrijdend inzicht optimaal aansluit bij de wensen van het wijkteam.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-06-24T10:33:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.