Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Kal-fire zet als eerste SAP Business One POS in

Kal-fire gaat volgens SAP als eerste in de Benelux de SAP Business One POS (point of sale)-oplossing inzetten voor zijn retail-bedrijf in kachels en haarden. SAP heeft deze kassa-applicatie recentelijk aan de SAP Business One Suite toegevoegd.

De nieuwe, zowel on premise als cloud-gebaseerde, pos-oplossing geeft Kal-fire nu ook controle over de voorraad, de transacties in de kassa, real-time inzicht in de cijfers en maakt een centraal beheer van artikelen, prijzen en klantgegevens mogelijk. Bovendien garandeert het een geïntegreerde proces-afhandeling en inzage tussen de groothandel en de retail van de haardenleverancier. De implementatie wordt verzorgd door SAP partner Domani Business Solutions.

'Binnen onze groothandel maakten we reeds gebruik van SAP Business One voor het inregelen van het (magazijn)beheer, de financiële administratie, inkoop, verkoop en distributie', zegt Beijko van Melick, ceo bij Kal-fire. 'We hebben ervoor gekozen hier nu ook de pos-oplossing voor het retail-bedrijf aan toe te voegen.'

Alles onder een dak

De toegevoegde kassa-applicatie werkt op standaard pc en/of pos-systemen. Hiermee is het voor winkelmanagers mogelijk rapportages van transacties uit te draaien per filiaal, medewerker of kassa. Daarnaast beschikt de SAP-oplossing over ondersteuning voor touch screen, barcode scanning en factuuruitdraaien, en over een overzichtelijk klantendisplay. Bovendien biedt SAP Business One POS uitgebreide functies voor kassaldo’s, prijslijsten, artikelgegevens, voorraad en administratie per bedrijf, keten of filiaal.

'Voor Kal-fire is het van belang dat de processen tussen het erp-systeem SAP Business One en het pos-systeem volledig geïntegreerd kunnen worden afgehandeld. Daarnaast moet de oplossing ook flexibel zijn om toekomstige veranderingen in de marktbenaderingen en nieuwe business-modellen eenvoudig te adopteren', zegt Luc van Alphen, cco (chief commercial officer) bij Domani Business Solutions.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ik was in de verondestelling dat SAP Business One POS geen ondersteuning leverde voor het Nederlandse betaalverkeer - en de financiele Nederlandse markt.

Sinds wanneer is dat dan veranderd

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-11-20T10:00:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.