Managed hosting door True

Case study

Website als visitekaartje bij FABORY

Dit artikel delen:

FABORY is een toonaangevend internationaal bedrijf dat hoogwaardige bevestigingsmaterialen, gereedschappen en industriële producten levert. FABORY bestaat uit ruim 80 bedrijven in 14 verschillende landen in Europa, Noord-Amerika en China. Het bedrijf ontwikkelt zich snel en wil zich presenteren als één bedrijf met één gezicht. De internetsite is voor FABORY méér dan een visitekaartje. Het moet doorlopend een goede afspiegeling zijn van het snel groeiende bedrijf.

Eén basis, meer landensites

Bij de keuze voor een contenmanagementsysteem heeft FABORY vooral gekeken naar gebruikersvriendelijkheid, meertaligheid, bewezen techniek en het vermogen mee te kunnen groeien met de moderne eisen die techniek en internet nu en in de toekomst stellen. FABORY wil de site namelijk steeds verder ontwikkelen om aan te blijven sluiten bij de wensen van haar afnemers. De corporate site www. fabory.com vormt een basis. Daarnaast kent elk land zijn eigen site in de eigen taal. Hiervoor is het van groot belang dat het platform taalonafhankelijk is en om kan gaan met 'vreemde' karaktertekens.

Beheer meertalige content is grote uitdaging

 Eén van de grote uitdagingen bij het implementeren van 'multinationale' sites is het beheer van meertalige content. De wens een corporate uitstraling te houden en eenduidige informatie te geven pleit voor een centraal contentbeheermodel. Aan de andere kant willen de landenorganisaties lokale informatie zelf kunnen beheren en publiceren.

Om tegemoet te komen aan deze op het oog tegenstrijdige eisen, is bij de inrichting van de site onderscheid gemaakt tussen corporate en lokale content. Corporate content is leidend en kan vanuit de corporate redacties gepushed worden naar de lokale landensites. Elke landensite heeft daarnaast een eigen redactie. Andersom kan ook lokale content gebruikt worden op de corporate site.

Goede mix centrale en lokale content

Hierdoor is FABORY zeker van de juiste corporate uitstraling zonder afbreuk te doen aan de lokale 'touch'. De landenorganisaties kunnen bovendien lokaal nieuws (vacatures, nieuwe vestigingen) snel en efficiënt online plaatsen. De gebruikersvriendelijke structuur werkt bijzonder uitnodigend om lokaal te publiceren.

FABORY ziet haar nieuwe website als een prima middel om afnemers, potentiële klanten en andere belangstellenden in staat te stellen snel en overzichtelijk informatie in te winnen. Met het contentmanagementsysteem van Smartsite beschikt FABORY over een tool die dit ten volle ondersteunt en die FABORY in staat stelt haar ambitieuze doelstellingen mogelijk te maken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Al ruim meer dan 32 jaar een internationaal expeditie bedrijf en vooral erg sterk in export overzee alsmede import wij doen op jaarbasis ca. 250.000 containers ebn wij werken voor zeer belangrijke opdrachtgevers en wij zouden het bijzonder op prijs stellen te worden uitgenodigd om over uw vervoer in het algemeen te spreken- wij zien dan ook graag een uitnodiging van u tegemoet - zie ook onze webside www. vandongederoo.nl

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-02-15T15:15:00.000Z Alex Beishuizen
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.