Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Kroll Ontrack herstelt oude back-up van Lelystad

Dit artikel delen:

Minister Verhagen wil met de Digitale Agenda alle dienstverlening zoveel mogelijk digitaal regelen. Door de toename van digitale diensten en producten zal het mailvolume binnen overheidsinstanties de komende jaren flink stijgen. Ook de gemeente Lelystad ziet een toename in haar mailvolume en denkt bovendien dat dit in toekomst alleen nog maar zal toenemen omdat men verwacht dat het inwonertal in de periode tot 2015 zal groeien naar 80.000.

Afgelopen jaar deed er zich een probleem voor met de mail-applicatie bij de it-afdeling van de gemeente Lelystad. Men kon geen oude mail-items herstellen van een oude backup omdat de oude exchange omgeving niet meer aanwezig was. Dankzij Kroll Ontrack PowerControls Extract Wizard kon de gemeente Lelystad de exchange Information Store database files (EDB.) zonder tussenkomst van backup software terughalen.

Als een oude Exchange server buiten gebruik is gesteld kan Ontrack PowerControls worden gebruikt om alle mailbox gegevens uit een edb-bestand te kopiëren naar een andere Exchange Server op het netwerk die wel in gebruik is. Dankzij deze oplossing heeft de gemeente Lelystad flink wat tijd en geld bespaard. Naast het herstellen van data kan deze tool ook worden gebruikt voor het kopiëren, zoeken en analyseren van data uit back-ups van de Microsoft Exchange Server, van unmounted databases en Information Store-bestanden.

'Wij gebruiken Kroll Ontrack PowerControls regelmatig voor het zoeken en herstellen van individuele e-mails die op tape zijn opgeslagen zonder de huidige omgeving te belaste', zegt Mike Prins, Senior Systeembeheer bij de Gemeente Lelystad. 'Doordat Kroll Ontrack PowerControls snel en eenvoudig in gebruik is, kunnen wij behoorlijk wat tijd en kosten besparen en veel efficiënter werken.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-03-09T10:55:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.