Mybenefitz.org: het werkelijke verhaal

Dit artikel delen:

Er dreigt geen strop voor de webapplicatie Mybenefitz.org. In het artikel staan een aantal onwaarheden, zegt Bas Oude Elberink

Ik moet helaas constateren dat in het artikel 'Strop dreigt voor Mybenefitz.org' (Computable, 20 februari 2004) mijn woorden uit hun verband zijn gehaald. Het artikel berust nu op onwaarheden.
Mybenefitz.org is namelijk geen project van de NVZ vereniging van ziekenhuizen, maar van de sociale partners ziekenhuizen: de werkgevers- en werknemersorganisaties in de ziekenhuiszorg gezamenlijk. Zij namen bij het afsluiten van de CAO Ziekenhuizen 2002 op zich dat zij een flexibel arbeidsvoorwaardensysteem zouden invoeren. Voor ondersteuning van dit systeem is Mybenefitz.org ontwikkeld, door en voor de ziekenhuizen. Het is makkelijk te implementeren en maakt daarnaast op jaarbasis aanzienlijke kostenbesparingen mogelijk.
Voor Mybenefitz.org is zeker draagvlak bij de ziekenhuizen. Het systeem is getest en heeft zich inmiddels bewezen in twee 'pilotziekenhuizen'. Het is nu gereed voor alle instellingen om gekoppeld te worden naar alle achterliggende salaris- en personeelssystemen.

Meer voordelen

MyBenefitz.org staat garant voor een snelle en efficiënte manier om flexibele arbeidsvoorwaarden voor de werknemer mogelijk te maken. Het kan aangepast worden op de wensen van de instelling, het biedt maatwerk. Ook voldoet het aan de strengste eisen rond veiligheid en privacy. Deze veiligheidsgaranties zijn vergelijkbaar met de garanties die in het internationaal digitaal betalingsverkeer worden gehanteerd.
Verder vermindert Mybenefitz.org de werkdruk van de P&O afdeling. Dit is aangetoond tijdens de pilots waarbij een koppeling is gemaakt tussen de website http://www.mybenefitz.org en de salaris- en HRM-systemen van de instellingen. Werknemers kunnen via www.mybenefitz.org eenvoudig zelf hun arbeidsvoorwaardenpakket samenstellen en de verschillende opties doorrekenen waardoor de P&O-afdeling meer tijd heeft om zich op andere urgente zaken te richten.
De komende periode is de projectgroep druk bezig Mybenefitz.org in de ziekenhuizen te implementeren. Werkgevers en werknemers hebben vertrouwen in de webapplicatie. Het is een belangrijke verbetering van de arbeidsvoorwaarden van het personeel!< BR>

Bas Oude Elberink, Lid projectgroep Mybenefitz.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-03-05T00:00:00.000Z Bas Oude Elberink
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.