Managed hosting door True

Product: Snelle output uit Exact-systeem

Dit artikel delen:

Codast komt met een oplossing voor organisaties die snel en eenvoudig over maatwerkdocumenten willen beschikken uit hun Exact-systeem. Met Exact Output Solution kan informatie eventueel tegelijk 'verstuurd'worden naar verschillende media, zoals printer(s), e-mail, sms en archief. Hierbij wordt het bedrijfsproces binnen Exact ongemoeid gelaten.

Dienstverlener op het gebied van effectieve en efficiënte oplossingen voor in- en outputmanagement Codast komt met Exact Output Solution, een toepassing waarmee organisaties snel en eenvoudig maatwerkdocumenten kunnen produceren vanuit hun Exact-systeem. Door het gebruik van voorgeconfigureerde templates en het niet aanbrengen van wijzigingen in de bestaande Exact-omgeving garandeert Codast een relatief korte implementatietijd en een forse besparing op het gebied van porto, papierverbruik en inzet van medewerkers.

De Codast Exact Output Solution is ontwikkeld op basis van StreamServe software. StreamServe Enterprise Document Presentment software stelt bedrijven in staat effectief te communiceren met hun klanten, partners en leveranciers. De software maakt het mogelijk interactieve, geprinte en elektronische documenten te genereren vanuit bedrijfsapplicaties in elk formaat en via elk kanaal.
http://www.codast.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-02-19T11:19:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.