Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Unisys haakt in op Windows Server 2008

 

Windows Server 2008

Unisys komt in de loop van dit jaar met oplossingen en diensten die gebaseerd zijn op Windows Server 2008. Deze virtualisatie-oplossingen moeten middelgrote en grote organisaties ondersteunen bij het draaien van bedrijfskritische applicaties, van high-end servers in het datacenter tot op desktop systemen.

Computer- en dienstenleverancier Unisys breidt zijn portfolio van Microsoft diensten en oplossingen uit om klanten te laten profiteren van de mogelijkheden van Windows Server 2008, SQL Server 2008 en Visual Studio 2008. Deze virtualisatie-oplossingen, die in de loop van 2008 worden geïntroduceerd, bestaan uit architectuur- en implementatiediensten, software en geschikte hardware om bedrijven te helpen bij het rationaliseren van hun ict-omgevingen. De vereenvoudigde infrastructuur helpt klanten van Unisys te migreren naar een Windows Server 2008 omgeving. Dit bespaart zowel tijd als geld en de risico's van down-time worden hierdoor aanzienlijk verminderd.

De nieuwe diensten, oplossingen en mogelijkheden die Windows Server 2008 producten ondersteunen zijn: Unisys Infrastructure Management Suite (een reeks softwaretools die op een efficiënte manier ‘repurposing-' en ‘orchestration-' functionaliteit bieden voor zowel Windows Server 2008 als voor andere middelen), advisering op het gebied van it-infrastructuur, security en networking diensten, disaser recorvery diensten en service op het gebied van identity- en access-management.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2386714). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.