Product: Atos in a box

Dit artikel delen:

'Atos in a box' is de naam van een nieuwe dienstverlening van Atos Origin die zich richt op de ontwikkeling en realisatie van specifieke oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf. 'Atos in a box' biedt bedrijven met maximaal 500 medewerkers een keuzepakket geïntegreerde ict-producten die een maximale flexibiliteit en een optimale gebruiksvriendelijkheid bieden zónder dat vooraf grote investeringen noodzakelijk zijn.

Atos Origin biedt met bhet concept ‘Atos in a box' een pakket geïntegreerde ict-producten die in combinatie vrijwel elke ict-vraag in het midden- en kleinbedrijf afdekken. De dienstverlening bestaat uit een breed spectrum van oplossingen die met één druk op de knop beschikbaar zijn: van e-mailservices, werkplekoplossingen en BlackBerry-services tot backup-diensten, SharePoint en ondersteuning, zowel online als op locatie. De producten worden via het internet geleverd vanuit de datacenters van Atos Origin.

Het concept levert standaard ict-producten in een nieuw beheerconcept speciaal ontwikkeld voor het midden- en kleinbedrijf, dat voorziet in een continue bewaking van servers en een helpdesk die 24/7 telefonisch en online bereikbaar is. Producten en diensten worden per gebruiker online besteld, zodat bedrijven alleen betalen voor de diensten die zij afnemen. Klanten kunnen bovendien snel en eenvoudig opschalen. Hierdoor ontvangen klanten constante dienstverlening tegen voorspelbare kosten.

‘Atos in a box' voorziet in één gebruikersnaam en één wachtwoord voor alle oplossingen. Producten en diensten zijn per gebruiker online te bestellen. Bedrijven die meer producten tegelijkertijd afnemen, komen in aanmerking voor aantrekkelijke kortingen en desgewenst neemt Atos Origin lopende softwarelicenties of overbodige serverapparatuur over. ‘Atos in a box' ontwikkelt steeds door en zal per jaar meerdere nieuwe producten uitbrengen waar bestaande en nieuwe klanten gebruik van kunnen maken. Zo wordt binnenkort het producten- en dienstenportfolio uitgebreid met een crm-oplossing, de levering van hard- en software, kantoorartikelen en dienstverlening op het gebied van internet en telefonie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-03-25T16:12:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.