Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: FileMaker verbinding voor RagTime 6

 

RagTime introduceert FileTime X voor verbinding met FileMaker databases onder Mac OS X. Met RagTime FileTime X is het mogelijk om data direct uit FileMaker 9 databases in individuele RagTime lay-outs te integreren en op de kantoor-printer, of via PDF- of HTML bestanden weer te geven. FileTime X kan ook met oudere FileMaker databases vanaf versie 6 overweg.

Met FileTime X van Ragtime kunnen seriebrieven, brochures, catalogi en ander drukwerk zonder programmeur- of database-kennis direct van data uit een FileMaker database voorzien worden. Om de inhoud van data-velden in een database te gebruiken volstaat het om die vanuit de FileMaker lay-out via slepen en neerzetten (drag and drop) in een RagTime document te plaatsen. De noodzakelijke techniek voor een blijvende verbinding met de database verzorgt RagTime FileTime X automatisch in de achtergrond.

Daarbij biedt de software vijftien functies, die ook bij ingewikkelde databases gebruikt kunnen worden. Met RagTime FileTime X is het ook mogelijk om de inhoud van FileMaker Pro databases in spreadsheets, tekenobjecten, of meelopend in tekst te gebruiken. Meerdere pagina's tekst worden ook inclusief pagina-einde en woordafbreking overgenomen.

RagTime FileTime X biedt ook ondersteuning aan oudere FileMaker databases vanaf versie 6.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2451431). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×