Product: O3Spaces Workplace versie 2.2.1

Dit artikel delen:

O3Spaces introduceert O3Spaces Workplace 2.2.1, de nieuwste versie van het documentbeheer en document-collaboration softwarepakket. O3Spaces Workplace integreert naadloos in populaire Office pakketten als OpenOffice.org, StarOffice en Microsoft Office, waardoor deze producten bechikken over documentbeheer en collaboration functionaliteit voor teams, werkgroepen en afdelingen, onafhankelijk van de gebruikte besturingssystemen.

Het nieuwe O3Spaces Workplace 2.2.1 is beschikbaar in drie edities; de Community Editie (meer dan 30.000 downloads in 5 maanden), de Professional Editie en de On-Demand Editie die als 'Software as a Service' wordt aangeboden.

Eén van de nieuwe functionaliteiten in O3Spaces Workplace 2.2.1 is de uitgebreide en verbeterde Workplace Assistant. Deze kenmerkende desktop integratie biedt een gebruikersinterface in 'applicatiestijl' waarin een universele Workplace repository bestandverkenner beschikbaar is. Hiermee kan de gebruiker via 'drag & drop' bestanden en mappen naar de Workplace publiceren en eenvoudig meerdere bestanden en mappen downloaden voor offline werk. Met de nieuwe Workplace Assistant wordt het simpeler willekeurige bestanden, uit willekeurige applicaties te delen via de Workplace repository en de geassocieerde, security-, versionerings- en retentie-mechanismen.

Een andere Workplace-functionaliteit is de Sjabloonbeheer-module. De module verzorgt onder meer het beheer en de gecontroleerde distributie naar de eindgebruiker, van documentsjablonen in één geïntegreerd systeem

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ondertussen zijn we al bij versie 3.2.1:
http://o3spaces.com/Page/sp220/from_sp_id=216/nctrue/system_id=278/so_id=340/Index.html

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-03-31T11:53:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.