Managed hosting door True

Product: ProcessFlow Integrator

Dit artikel delen:

Lawson Software heeft ProcessFlow Integrator ontwikkeld om bedrijven te ondersteunen bij het creëren van bedrijfsprocessen. ProcessFlow Integrator bepaalt op welke manier medewerkers informatie uitwisselen. Het gaat dan om informatieuitwisseling tussen zowel Lawson als andere bedrijfsapplicaties, maar ook rechtstreeks met partners, klanten en gebruikers.

ProcessFlow Integrator biedt workflow mogelijkheden en proactieve beheercapaciteit die complementair zijn aan de Smart Office suite. Het is een oplossing die al online beschikbaar is voor het Lawson S3 Enterprise Management Systeem. ProcessFlow Integrator automatiseert bedrijfsprocessen voor Lawson applicaties die vooral gericht zijn op het stroomlijnen van ‘event-driven' bedrijfsprocessen.

Met de ProcessFlow Designer kunnen gebruikers geautomatiseerde processen aanpassen door middel van de grafische gebruikersinterface en de ‘drag-and-drop' functionaliteit. Gebruikers kunnen op die manier flows opbouwen en aanpassen zonder dat er enige kennis van programmeertalen nodig is.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-04-03T15:45:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.