Managed hosting door True

Product: Epson brengt Discproducer PP100 op de markt

Dit artikel delen:

Met de Discproducer PP100 debuteert Epson op de markt van automatische cd/dvd-productiesystemen. De ervaring in het produceren van cd/dvd -printers en precisierobots waren de basisingrediënten bij het ontwikkelen van de cd/dvd-dupliceermachine. Epson zegt de enige fabrikant in de wereld te zijn die zowel inkjetprinters als precisierobots voor de industrie ontwikkelt.

De Epson Discproducer PP100 verwerkt tot honderd cd's/dvd's in één cyclus en produceert, afhankelijk van het datavolume, dertig media per uur. De Micro Piezo-technologie met zes kleuren is op de WaterShield-media van marktleider Taiyo Yuden afgestemd. Deze combinatie zorgt voor veeg- en watervaste afdrukken. Ook media van andere fabrikanten, zoals Sony, kunnen gebruikt worden. De gepatenteerde AcuGrip-robot zorgt ervoor dat slechts één disk wordt opgepakt om daarmee schade aan de drive te vermijden.

Naast de stand-alone versie ontwikkelt Epson ook een netwerkversie, die over aanvullende veiligheidsfuncties beschikt. Deze moet eind 2008 beschikbaar zijn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-04-07T15:15:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.