Managed hosting door True

Product: Capaciteit Smart-UPS VT-serie opgevoerd

Dit artikel delen:

APC heeft de Smart-UPS VT-serie vernieuwd. Ze zijn nu parallel in te zetten. Hierdoor ontstaat een flexibele, schaalbare stroomoplossing voor onder andere kleine datacenters, grote warenhuizen en kleine tot middelgrote kantoren. Bij bedrijfsgroei is de grotere stroombehoefte met de vernieuwde VT-serie eenvoudig veilig te stellen.

De Smart-UPS VT-lijn van APC is beschikbaar in 10 - 40 kVA in 400V. De apparaten maken gebruik van drie fasen stroombeveiliging, waardoor ze efficiënt blijven werken, ook als de belasting minder dan 30 procent is. Dit is vaak het geval bij parallel geschakelde noodstroomvoorzieningen.

De Smart-UPS VT beschikt onder andere over een dubbele voedingsingang, opties voor een automatische en een onderhouds-bypass en slim batterijbeheer, waardoor de stroomtoevoer constant blijft, terwijl installatiekosten laag blijven. Bovendien is er minder onderhoud nodig, dankzij de hot-swappable batterijen. De ups is via een Web/SNMP-interface eenvoudig vanaf het netwerk te beheren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-04-08T16:30:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.