Managed hosting door True

Product: Energie-monitoringspakket eSight

Dit artikel delen:

Het energie-adviesbureau SunSolutions brengt het Engelse energie-monitoring systeem eSight in Nederland op de markt. eSight beheert de energieverbruiken (en kosten) door middel van monitoring, analysering en voorspelling van de energiestromen. Het pakket heeft volledige webfunctionaliteit. Een webbrowser is alles wat de software nodig heeft om het energiebeheer uit te kunnen voeren.

eSight is een energie-monitoring systeem pakket dat onder andere energiestromen in kaart te brengt, energetische en financiële gegevens analyseert, factuurcontrole en contractbeheer uitvoert en alarmen kan uitzenden (via email of SMS). De applicatie is in staat om automatisch verbruiksgegevens in te lezen van een energiebedrijf, van gebouw beheer systemen en van andere geautomatiseerde systemen. Gebruikers van het pakket kunnen de keuze maken tussen een geavanceerde interface of een express interface. eSight express heeft een speciaal ontworpen, intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface die het mogelijk maakt om met een minimum aan tijdsinvestering het pakket te kunnen gebruiken.

Ontwikkelaar van eSight, het Britse Hawkesbury, heeft de software al geïmplementeerd bij een scala aan organisaties. Hiertoe behoren productiebedrijven, supermarkten en ziekenhuizen. Met behulp van het monitoring pakket kunnen organisaties, door efficiënter energiebeheer, jaarlijks op het energiegebruik besparen. Het financiële voordeel kan, afhankelijk van het bedrijf of de instantie, tot vele duizenden euro's per jaar oplopen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-04-09T13:00:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.