Managed hosting door True

Information Builders Performance Metrics Manager

Dit artikel delen:

Information Builders introduceert WebFocus Performance Metrics Manager, een betaalbaar prestatiemanagementplatform. Het product maakt de meest gebruikte elementen van prestatiemanagement toegankelijk voor een breed publiek binnen een organisatie: voorgeprogrammeerde en grafische KPI-gedreven (key performance indicator) dashboards, wizards en analytische functies.

Met het nieuwe prestatiemanagementplatform Performance Metrics Manager (PMM) van Information Builders kunnen bedrijven gegevens uit de gehele organisatie verzamelen en binnen enkele weken publiceren via dashboards. PMM wordt geleverd met voorgeprogrammeerde rapportagepakketten voor horizontale en verticale markten als supply chain, gezondheidszorg, banking, human resources en callcentra. Het programma heeft ook meer dan 350 branchegerelateerde meetcijfers in de wizard opgenomen om een bestand van scorecards aan te kunnen maken.
De gebruiker kan zelf de configuratie en het beheer van PMM op zich nemen, wat volgens de leverancier veel tijd en geld bespaart.
Information Builders heeft de Performance Metrics Manager ontworpen op basis van eigen WebFocus- en iWay-technologie. Hierdoor kunnen bedrijven de suite ook in de toekomst naast software van bijvoorbeeld SAP, Oracle en IBM blijven gebruiken. Het iWay integratieplatform maakt meer dan 400 databronnen en toepassingen toegankelijk, waaronder legacysystemen, SAP BW en R3, databases van Oracle en Microsoft en SOA message bus.

www.informationbuilders.nl

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-04-21T10:11:00.000Z Niels Lipmann
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.