Managed hosting door True

NEC System Area Manager

Dit artikel delen:

NEC Computers introduceert NEC System Area Manager, een beheeroplossing die gericht is op het midden- en kleinbedrijf en filialen van grote ondernemingen. Met deze beheertool beschikken bedrijven volgens de leverancier over een gebruiksvriendelijke, intuïtieve en betaalbare oplossing die het beheer en de exploitatie van het ict-systeem vereenvoudigt.

Met NEC System Area Manager kunnen bedrijven op een eenvoudige manier hun pc-park en servers beheren. Met deze oplossing neemt de productiviteit van het bedrijf toe en verlagen de beheer- en onderhoudskosten, aldus Nec Computers. Enkele functies van het product zijn: tracking en monitoring van werkplekken, beheer op afstand, beheer van werkplekken die op dat tijdstip niet in gebruik zijn, beheer van het stroomverbruik, monitoring van het gebruik en het prestatieniveau en software-installaties op afstand.
In combinatie met Intel vPro compatibele apparaten biedt NEC System Area Manager een reeks extra functies: aan- en uitzetten van apparaten via een virtual private network, beheer op afstand van het BIOS, isoleren van een geïnfecteerde pc in het netwerk, alsmede inventaris en diagnose van apparaten die niet in gebruik zijn.
De oplossing is compatibel met Windows-, Linux- en VMware-omgevingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-04-25T14:46:00.000Z Niels Lipmann
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.