Managed hosting door True

Nieuwe versie van Organice 2004 R3

Dit artikel delen:

De Cadac Group brengt een nieuwe versie van Organice 2007 R3 op de markt. Deze release biedt verschillende nieuwe mogelijkheden en verbeteringen in Organice Explorer en Organice Transmit. Organice is een software suite voor engineering document management en document control, en is volledig gebaseerd op Microsoft SharePoint. Organice helpt project georiënteerde bedrijven hun project documentatie te beheren en hun document distributie en verzending te beheersen.

Met Organice 2007 R3 wordt Organice Explorer, de Windows desktop client die het werken met Microsoft SharePoint sterk verbeterd en ondersteunt het volledig Microsoft Windows Vista Business (32 én 64-bits) en AutoCAD 2009 (32 én 64-bits), dat in maart 2008 door Autodesk is geïntroduceerd. Verder ondersteunt het RealDWG 2009 voor het beheren van DWG files met SharePoint. Autodesks RealDWG zorgt voor integratie met AutoCAD en is volledig compatibel met andere Autodesk-producten.

Om engineering bedrijven te ondersteunen in het goedkeuren van tekeningen en documenten ondersteunt Organice 2007 R3 redlining. Redlining functionaliteit is beschikbaar in de viewer en biedt gebruikers meerdere tools voor het markeren van problemen en het voorstellen van verbeteringen direct in tekeningen en documenten. Andere gebruikers kunnen de redlining informatie inzien en de auteur kan het bestand vervolgens wijzigen in de originele applicatie, overeenkomstig de redlining informatie. Redlining verbetert het goedkeurings- en wijzigingsprocess van documenten.

Gebruikers van Organice in combinatie met MOSS 2007 Enterprise Edition kunnen nu gebruik maken van BDC velden. Microsoft BDC technologie (Business Data Catalog) kan gebruikt worden om data op te halen uit externe bronnen. BDC velden kunnen in Organice bijvoorbeeld gebruikt worden om contactinformatie uit contactlijsten in bedrijfsapplicaties te halen. Het gebruik van BDC velden in Organice Explorer verbetert het gebruiksgemak. Organice maakt gebruik van intelligente keuzelijsten om metadata toe te voegen aan documenten. Het kan voorkomen dat deze lijsten soms bepaalde waardes missen. Organice 2007 R3 biedt gebruikers de mogelijkheid waardes direct zelf toe te voegen.

Meerdere documenten beheren

Met Organice Transmit kunnen meerdere documenten die opgeslagen en beheerd worden in SharePoint tegelijkertijd naar meerdere ontvangers gedistribueerd worden. In de nieuwe release laat Organice Transmit de verzender automatisch weten dat documenten opnieuw gedistribueerd moeten worden wanneer deze gewijzigd zijn. Als documenten zijn gewijzigd creëert Organice Transmit automatisch een SharePoint taak voor het opnieuw distribueren van de gewijzigde documenten naar de betrokkenen. De automatische notificatie zorgt ervoor dat gebruikers met de meest recente informatie werken. Wanneer documenten via e-mail worden verzonden kunnen nu ook SharePoint contacten in de cc-lijst worden toegevoegd. Daarnaast biedt Organice Transmit de mogelijkheid de distributie matrix te exporteren en met de verzendlijst mee te sturen. Ontvangers kunnen de distributie matrix bijvoorbeeld via Microsoft Excel inzien, zodat ze precies weten wie wat ontvangen heeft.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-05-02T15:21:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.