Managed hosting door True

Morello 5.7 cms voor grotere organisaties

Dit artikel delen:

Mediasurface introduceert Morello 5.7 voor grotere organisaties. Morello 5.7 biedt nieuwe functionaliteit voor het maken en handhaven van de internationale XHTML Transitional en Strict standaarden voor websites. Daarmee worden organisaties in staat gesteld de richtlijnen voor toegankelijkheid van het web (waarmerk drempelsvrij.nl en anysurfer.be) makkelijker na te leven.

Morello 5.7 van Mediasurface biedt met Page Studio de zakelijke gebruiker de mogelijkheid om meer controle op het ontwerp en de layout van templates te hebben. Gebruikers kunnen Page Studio-componenten in categorieën onderbrengen, elk component kan specifiek voor een desbetreffende pagina worden gevormd.

Synchroniseren van documenten en beeldbibliotheken kan met de uitgebreide Morello Microsoft Office SharePoint Services (MOSS) Connector. Gebruikers worden in staat gesteld alle Sharepoint content dynamisch te publiceren binnen de verschillende Morello sites.

Ook het naleven van regelgeving (compliance) op het gebied van digitaal versie-archief door middel van het vergelijken van content versies is in Morello 5.7 makkelijker gemaakt. Gebruikers kunnen de verschillen tussen versies van content zien, waarbij zij de toevoegingen en verwijderingen die in de verschillende versies zijn gemaakt kunnen bekijken.

XHTML

De nieuwe XHTML Parser in Morello zorgt ervoor dat het ongecompliceerd en makkelijk is voor alle gebruikers om websites te laten voldoen aan de hoogste standaarden voor XHTML Transitional en zelfs HTML Strict.

XHTML Strict is de zuiverste en strengste vorm van XHTML, waarmee niet alleen makkelijker een redesign van websites kan worden bewerkstelligd door de scheiding van structuur, vormgeving en gedrag. Bovendien kan content eenvoudig en overzichtelijk worden hergebruikt voor auditieve browsers en braille apparaten. In de praktijk is Morello bij diverse klanten geïntegreerd met ‘spraakcomputers' waarmee voorleesfunctionaliteit op sites wordt geboden. XHTML Strict maakt het tevens eenvoudiger om webcontent via mobiele apparatuur te ontsluiten. Maar ook zelf de layout van pagina's flexibel aan te passen met Morello Page Studio.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-05-13T12:30:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.