Open Text transactional content processing

Dit artikel delen:

Open Text, leverancier van enterprise content management (ecm) software en oplossingen, komt met een nieuwe, volledig geïntegreerde oplossing voor transactional content processing (tcp). De oplossing ondersteunt organisaties in het optimaliseren van workflow in omvangrijke, kritische bedrijfsprocessen, zoals facturering, het verwerken van bestellingen en claims en het afhandelen van klantverzoeken.

Via vertrouwde en intuïtieve gebruikersinterfaces biedt de Open Text tcp-oplossing functionaliteit voor het beheren van transactiegerelateerde data zoals papieren documenten, e-mails of elektronische formulieren, binnen de context van bedrijfsprocessen. Organisaties kunnen met behulp van deze oplossing hun omvangrijke, content georiënteerde processen versnellen en optimaliseren.

Open Text TCP is geïntegreerd met Open Text Content Services, waaronder Enterprise Library Services en Enterprise Process Services. De nieuwe oplossing betekent een verbetering en een uitbreiding van Open Text's Business Process Management (bpm) en Production Document Management (PDMS) oplossingen. Omdat deze functionaliteit nu beschikbaar is als onderdeel van een geïntegreerde totaaloplossing, kunnen klanten een kortere implementatietijd en een snellere return on investment verwachten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-05-14T14:03:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.