Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

PostPath Server Archive Edition

 

PostPath, leverancier van een laagdrempelig alternatief voor Microsoft Exchange, komt met PostPath Server Archive Edition. eenvoudig, betaalbaar en efficiënt archiveringssysteem beschikbaar voor midden- en kleinbedrijven die hun e-mailverkeer om wettelijke redenen geheel of gedeeltelijk moeten bewaren, maar geen geld en tijd hebben om dure en ingewikkelde archiveringssoftware voor Exchange in huis te halen.

PostPath Server Archive Edition is de jongste telg in de PostPath Server-familie, een reeks e-mailservers die zonder lastige plug-ins of dure middleware naadloos aansluiten bij een Exchange-omgeving met bijvoorbeeld Outlook, BlackBerry, Active Directory en ActiveSync. Server Archive Edition vergemakkelijkt niet alleen het raadplegen van elektronische documenten, maar biedt systeembeheerders ook toegang tot alle berichten in het systeem, hoe oud of recent ook. In combinatie met de back-up- en beschikbaarheidsfuncties van PostPath beschikt elke gebruiker zo over een breed systeem voor de bescherming van het berichtenverkeer.

De kern bestaat uit een dubbele server: de gewone PostPath Server en een archiefserver. Elke e-mail wordt door de mailtransportmodule (MTA) op de gewone server automatisch van een kopie voorzien, die rechtstreeks naar de archiefserver wordt gestuurd en daar niet meer door de gebruikers kan worden gewijzigd of gewist. Dit transparante proces gaat niet ten koste van de systeemprestaties en heeft geen invloed op de e-mailopslag op de gewone PostPath Server.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2552929). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×