Managed hosting door True

Quests Foglight controleert en beheert VMware

Dit artikel delen:

Quest Software kondigt Foglight versie 5.2 aan. Deze ondersteunt nu ook virtuele omgevingen op basis van VMware ESX Server. Met Foglight kunnen organisaties continu bijhouden welke impact wijzigingen in de virtualisatie infrastructuur hebben op databases, toepassingen en eindgebruikers. Tegelijkertijd worden de beschikbaarheid en het gebruik van systeembronnen op zowel fysieke als virtuele servers bijgehouden.

Wanneer een bedrijf niet in staat is om bedrijfskritische applicaties in een gevirtualiseerde omgeving gemakkelijk en efficiënt te beheren, kan dit leiden tot uitval van applicaties en kostbare downtime. Daarom controleert Foglight de prestaties van services die draaien op VMware. Doordat de virtuele infrastructuur, waaronder de servers, data centers, resources en virtuele machines, in zijn geheel wordt beheerd, worden potentiële problemen voorkomen.

Foglight beperkt het aantal ‘alarmstormen' die worden veroorzaakt door de virtuele machines en fysieke servers. Daarnaast kunnen met Foglight virtuele machines gevolgd worden van de ene fysieke server naar de andere en geeft de software inzicht in de impact die meerdere virtuele machines - met gedeelde systeembronnen - op elkaar hebben wanneer het virtualisatiebeleid verandert. De software kan ook worden gebruikt voor diagnose en deskundig advies, controleert VMotion-events die virtuele systemen dynamisch verplaatsen en kan het overzichten voor it-operaties, datacenter en beheer aanpassen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-05-20T12:45:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.