Managed hosting door True

WhatsUp Gold versie 12

Dit artikel delen:

SCOS Software maakt bekend dat WhatsUp Gold Version 12 Standard, Premium, Distributed en MSP Editions per direct verkrijgbaar zijn. De WhatsUp Gold-producten zijn vernieuwd en beschikken nu onder andere over een aantal features voor het realtime monitoren van netwerkapplicaties.

WhatsUp Gold v12 levert rapporten, grafieken, metingen en taakbeheer met configureerbare, realtime gegevens die de gebruiker aan zijn workspace view kan toevoegen. Er kunnen dertien nieuwe realtime rapporten aan het overzicht worden toegevoegd, inclusief grafieken die voortdurend worden bijgewerkt met recente informatie.

Web Task Manager en Web Performance Monitor tools zorgen ervoor dat applicaties die gebruikers realtime monitoren meer kunnen met vertrouwde Windows-tools. In WhatsUp Gold v12 is ook SNMP flexibeler, heeft het meer mogelijkheden en is het beter configureerbaar. Andere onderdelen van WhatsUp Gold v12 zijn MIB Explorer, MIB Walker, MIB Manager, ondersteuning van snelle SNMP-interface, mogelijkheid tot het hernoemen van SNMP-interfaces en een monitorsysteem dat gebruik maakt van SMTP, POP3 of IMAP om de beschikbaarheid van mailservers te controleren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-05-27T15:16:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.