Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

WhatsUp Gold versie 12

 

SCOS Software maakt bekend dat WhatsUp Gold Version 12 Standard, Premium, Distributed en MSP Editions per direct verkrijgbaar zijn. De WhatsUp Gold-producten zijn vernieuwd en beschikken nu onder andere over een aantal features voor het realtime monitoren van netwerkapplicaties.

WhatsUp Gold v12 levert rapporten, grafieken, metingen en taakbeheer met configureerbare, realtime gegevens die de gebruiker aan zijn workspace view kan toevoegen. Er kunnen dertien nieuwe realtime rapporten aan het overzicht worden toegevoegd, inclusief grafieken die voortdurend worden bijgewerkt met recente informatie.

Web Task Manager en Web Performance Monitor tools zorgen ervoor dat applicaties die gebruikers realtime monitoren meer kunnen met vertrouwde Windows-tools. In WhatsUp Gold v12 is ook SNMP flexibeler, heeft het meer mogelijkheden en is het beter configureerbaar. Andere onderdelen van WhatsUp Gold v12 zijn MIB Explorer, MIB Walker, MIB Manager, ondersteuning van snelle SNMP-interface, mogelijkheid tot het hernoemen van SNMP-interfaces en een monitorsysteem dat gebruik maakt van SMTP, POP3 of IMAP om de beschikbaarheid van mailservers te controleren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2566488). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×