Managed hosting door True

Oplossing voor beheer virtueel- datacenteromgevingen

Dit artikel delen:

Brocade ontwikkelt samen met Microsoft een beheeroplossing waarmee klanten de nieuwe Performance & Resource Optimization feature opnemen in System Center Virtual Machine Manager 2008 van Microsoft. PRO helpt bij het dynamisch inspelen op alarmeringen van hardware, besturingssystemen en applicaties.

Door de beheermogelijkheden van de Brocade data center fabric en Host Bus Adapter uit te breiden naar Virtual Machine Manager, helpt deze oplossing bij het verbeteren van het beheer van fysieke en virtuele bronnen in het datacenter. Het nieuwe beheerpakket voor Performance & Resource Optimization (PRO) stelt System Center in staat om gebruik te maken van specifieke apparaat- en netwerkinformatie, zoals de totale 'welzijnssituatie', prestaties en configuratiegegevens.

Dat biedt serverbeheerders niet alleen inzicht in servers, maar ook in het storagenetwerk. Daardoor kunnen ze betere beslissingen nemen over het plaatsen, migreren of herconfigureren van applicaties, hardware of virtuele machines.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-06-10T13:11:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.