Managed hosting door True

BDNA Insight 5.0 biedt tijdgebaseerde analyse

Dit artikel delen:

Softwareontwikkelaar BDNA Corporation introduceert BDNA Insight 5.0. Deze nieuwe versie van BDNA's vlaggenschip is uitgebreid met verschillende nieuwe mogelijkheden, ondersteunt nu ook virtuele omgevingen en wordt tevens aangeboden als een Saas (Software as a Service) delivery model.

Door middel van een volledig overzicht van alle it-resources in een netwerk, en analysetools voor veiligheid, aankoop en operations, biedt versie 5.0 van BDNA Insight cio's het nodige inzicht om de hedendaagse, complexe en continu veranderende it-omgeving te managen.

Belangrijk nieuw element in BDNA Insight 5.0 is BDNA FactBase. Deze geeft een nauwkeurig overzicht van alle it-resources. De daaropvolgende analyses kunnen nu ook afgezet worden in tijd, om de vooruitgang te meten en nieuwe opportuniteiten te identificeren. Een analyse in tijd geeft ook een duidelijker beeld van periodieke veranderingen en van het resultaat van ingrepen zoals standaardisatie.

Nieuw is ook Virtual Environment Support. Waar de voordelen van virtualisatie duidelijk zijn, kan ongecontroleerde virtualisatie aanzienlijke financiële- en veiligheidsrisico's met zich meebrengen, gaande van het niet naleven van licenties tot niet-gestandaardiseerde veiligheidsconfiguraties. Door virtuele omgevingen te analyseren kunnen ondernemingen proactief opportuniteiten identificeren om virtualisatietechnologieën te implementeren. Ook kan de gebruiker de vooruitgang en het succes van virtualisatie meten en wordt het risico op wildgroei aan (virtuele) servers kleiner. BDNA Insight ondersteunt virtualisatieproducten van onder meer VMware, IBM, HP en Sun.

Naast het klassieke licentiemodel biedt BDNA Insight 5.0 aan als SaaS (Software as a Service) delivery model. De oplossing kan sneller worden ingezet, vraagt minder deskundigheid en elimineert de rompslomp rond het aankopen van hardware. BDNA en zijn partners bieden daarnaast een nieuwe Managed Service aan om de oplossing te gebruiken en te onderhouden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-07-01T13:29:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.