Web EDI-oplossing ondersteunt vijf talen

Dit artikel delen:

Softshare maakt bekend dat web edi-oplossing Softshare Athena nu vijf talen ondersteunt binnen de interface, namelijk: Engels, Spaans, Frans, Nederlands en Duits. Gebruikers kunnen hun eigen voorkeurstalen instellen en daarnaast die talen ook nog eens koppelen aan lokale gegevens. om te zorgen dat tijden, data en valuta worden geformatteerd op basis van een locatie of regio.

De meertalige capaciteiten van Softshare's web edi-oplossing Athena zijn niet alleen nuttig voor eindgebruikers, maar leveren ook voordelen op voor de hub-gemeenschappen die de software aanbevelen bij hun leveranciers. Als e-commerce relaties tussen bedrijven blijven mondialiseren, gaan deze hubs op zoek naar oplossingen die geschikt zijn voor alle leveranciers, ongeacht hun locatie of taal.

Het voordeel van het kunnen instellen van eigen voorkeurstalen en deze koppelen aan de lokale gegevens is dat ook tijden, data en valuta kunnen worden geformateerd op basis van de bepaalde locatie of regio. Softshare Athena is acht jaar geleden op de markt gebracht als een op internet gebaseerd alternatief voor traditionele edi-software. Softshare biedt het aan als startpunt voor bedrijven die nog niet bekend zijn met edi.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-07-10T14:45:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.