Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Red Hat introduceert Enterprise MRG V1

 

Leverancier van opensourceoplossingen Red Hat komt met Red Hat Enterprise MRG V1. Vanaf de bètaversie die eind 2007 werd vrijgegeven heeft Red Hat nauw met partners en klanten samengewerkt om te trachten een eindproduct af te leveren dat voldoet aan de gewenste functionaliteit, kwaliteit, prestaties en openprotocolstandaarden.

Met Red Hat als belangrijkste ontwikkelaar van het Advanced Messaging Queuing Protocol (AMQP)-project en de Linux Realtime kernel, is Enterprise MRG volgens planning opgeleverd en heeft bovendien alle oorspronkelijke prestatiedoelstellingen overtroffen. De Realtime component van Red Hat Enterprise MRG bevat verscheidene uitbreidingen van de kernel. Dat leidt tot een prestatieverbetering in tijdkritische en tijdgevoelige applicaties. Applicaties die gecertificeerd zijn voor gebruik met Red Hat Enterprise Linux kunnen nu gebruik maken van Red Hat Enterprise MRG's realtime mogelijkheden, zonder aanpassingen of nieuwe certificering.

De prestaties van Red Hat Enterprise MRG messaging worden getest op zowel Intel- als AMD-systemen. Tot nog toe zijn de resultaten uitzonderlijk goed. Onlangs haalde Red Hat Enterprise MRG op een Intel 8-way (2 x Quad-Core) Xeon X5482-systeem met vier gigabit Ethernet-netwerkadapters meer dan zes miljoen OPRA (Options Price Reporting Authority)-berichten per seconde.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2649998). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×