Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Hybris presenteert PIM Suite 3.1

 

Met de nieuw op de markt gebrachte versie 3.1 van PIM Suite is volgens producent Hybris het beheer van productinformatie aanzienlijk makkelijker dan met voorgaande versies. Belangrijkste vernieuwing in PIM Suite 3.1 is de integratie van het media asset management systeem (MAM).

PIM Suite 3.1 van Hybris biedt ten opzichte van voorgaande versies een aantal interessante extra mogelijkheden. In de nieuwe versie is bijvoorbeeld het media asset management systeem (MAM) volledig geïntegreerd. Hiermee kunnen alle mediaproducten overzichtelijk beheerd worden. Beeldmateriaal en grafische bestanden kunnen centraal en veilig worden opgeslagen in het MAM-systeem en zowel intern als extern worden verstuurd.

Het nieuwe systeem past ook alle bestanden binnen de hybris-beheerconsole aan, zodat ze in het juiste format staan voor verzending. Alle bestanden worden in hoge resolutie opgeslagen, maar in een lagere resolutie vertoond op het internet. De data kan ook direct vanuit het MAM-systeem in het juiste format ingevoerd worden in Photoshop, Office-applicaties of Adobe InDesign.

Nieuwe monitoring-tools

Administratief medewerkers en ontwikkelaars kunnen de vorderingen van hun applicaties volgen en knelpunten monitoren met behulp van de nieuwe monitoring- en administratie-tools. Grafieken brengen het geheugen en het laden binnen de centrale verwerkingseenheid (CVE) in beeld. De Java Management Extension (JMX) beheert constant alle systemen die zijn verbonden aan het hybris communicatieplatform. Het maakt hierbij niet uit of het om een erp-, cms- of crm-systeem gaat.

Een andere nieuwe feature is Spring, het open source applicatieraamwerk voor het Java-platform dat softwareontwikkeling vereenvoudigt met Java/JavaEE. Dankzij Aspect Oriented Programming (AOP) kunnen projecttermijnen sterk verkort worden en veranderingen worden sneller uitgevoerd. Alle edities van de Hybris Suite 3.1 ondersteunen de nieuwste versies van Oracle-, BEA- en MySQL-applicaties servers en databases.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2695711). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×