Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Sybase SQL Anywhere 11

 

Sybase iAnywhere brengt SQL Anywhere 11 op de markt, de nieuwste versie van het databasesysteem dat al actief is op meer dan tien miljoen werkplekken over de hele wereld. SQL Anywhere heeft een gedegen reputatie opgebouwd als enterprise-klasse database, dankzij de uitgebreide synchronisatiefaciliteiten en de flexibele inzetbaarheid in omgevingen zonder onsite it-ondersteuning.

SQL Anywhere 11 van Sybase iAnywhere bouwt verder op de reputatie van eerdere versies en levert optimale faciliteiten voor enterprise-databases, waaronder embedded full-text search en parallel sorteren met resultaten die direct geschikt zijn voor gebruik buiten het datacenter. SQL Anywhere biedt bovendien de nieuwste mobiele toepassingen en datasynchronisatie. De nieuwe faciliteiten die ontwikkelaars in SQL Anywhere 11aantreffen, richten zich vooral op Web 2.0 en Rich Internet toepassingen.

SQL Anywhere heeft ruim tweehonderd nieuwe functionaliteiten en faciliteiten; de belangrijkste daarvan zijn: Prestaties, betrouwbaarheid en schaalbaarheid, Frontline Analytics, geavanceerde synchronisatie en vrijheid in ontwerp. Het softwarepakket is ook beschikbaar in een Web Version. Deze is gratis te downloaden en biedt webdevelopers de mogelijkheid alle faciliteiten van een SQL Anywhere database in hun applicaties onder te brengen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2726109). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×