Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Coda introduceert Coda2control Consolidation 4.0

 

Coda Group, specialist in financiële software, introduceert versie 4.0 van de consolidatiesoftware Coda2Control. Deze verbeterde versie biedt klanten meer flexibiliteit en ondersteunt het IFRS-compliant consolideren en rapporteren. Coda2Control Consolidation (voorheen bekend als OCRA) is ontworpen om multicompany-organisaties te helpen met het sneller, eenvoudiger en consistenter aanleveren van financiële management- en groepsrapportages.

Coda2Control Consolidation van softwareleverancier Coda verwerkt de administratieve aansluiting en samenvoeging van een groep bedrijven (en hun verschillende erp-, financiële en andere zakelijke systemen) in één ‘geconsolideerde' groep voor wettelijke verslaglegging en management rapportage. Versie 4.0 maakt duale rapportering onder lokale GAAP en IFRS mogelijk.

Het bevat significante verbeteringen en nieuwe kenmerken die ondersteuning bieden voor IFRS-compliant consolidatie procedures, waaronder verbeterde eigen vermogen eliminatie en analyse, verbeterde valutaomrekening en valutaverschil analyse, IFRS-compliant rekeningschema, minderheidsdeelneming en goodwill die op best practices zijn gebaseerd en rapportagemogelijkheden, waaronder ‘drill-down'-functionaliteit in rapporten om de onderliggende gegevens te presenteren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2741276). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×