Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Metastore C2C Email Data Management

 

Metastore brengt de C2C Archive One product-suite voor het beheer van e-mail op de Nederlandse markt. Het pakket biedt flexibele oplossingen voor email archivering en email data management in een Microsoft Exchange en Lotus Domino omgeving. C2C vermindert volgens de leverancier de kosten van het email systeem.

De C2C Archive One product-suite van Metastore is snel te installeren (geen externe database nodig), snel te integreren met de bestaande backup systemen en eenvoudig te bedienen. De softwareoplossing verbeteren de prestaties en het gebruik van het email systeem. Het beheert en beheerst email conform wettelijke regelgeving of interne policies. Alle e-mail is doorzoekbaar in live data, gearchiveerde email en locale bestanden (PST) waarbij tot 46 criteria gecombineerd kunnen worden.

Uit onderzoek blijkt dat ongeveer tachtig procent van de data in een email server inactief is en waarschijnlijk nooit meer geraadpleegd wordt. C2C Archive One kan deze data via intelligente policies automatisch naar het email archief verplaatsen. De e-mail-server wordt daardoor minder belast en in het geval van calamiteiten is een snellere backup en restore mogelijk.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2744181). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures bij Microsoft
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×