Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe versie uit van Softshare EDI Notepad

 

Softshare maakt bekend dat EDI Notepad 5.1 per direct verkrijgbaar is. Omdat de toepassing onderdeel is geworden van de dagelijkse elektronische gegevensuitwisseling (edi) van zoveel gebruikers, heeft EDI Notepad 5.1 verschillende nieuwe functies die zijn ontworpen om een efficiëntere verwerking mogelijk te maken van het grote aantal documenten dat in zijn interface wordt behandeld.

Voor gebruikers die vertrouwd zijn met vrije bewerkingsindeling van edi, ondersteunt versie 5.1 van Softshare's EDI Notepad deze indeling zodat snellere bewerkingen mogelijk zijn. Gebruikers die de voorkeur geven aan de structuur van de tab-gebaseerde bewerking van EDI Notepad, kunnen met deze traditionele indeling blijven werken. Andere nieuwe functies maken het werken met grote edi-bestanden gemakkelijker, zoals de functie om een aantal transacties tegelijk af te drukken, te kopiëren/plakken, te zoeken en te verwijderen.

EDI Notepad is gratis verkrijgbaar via de website van Softshare. Op het werkblad, dat ondersteuning biedt voor de standaarden ANSI X12, Edifact en Tradacoms, kan de gebruiker edi-berichten op verschillende manieren bekijken, onder andere als html-bestand, als gestructureerd edi-bestand, als tekstbestand en als hex-bestand. EDI Notepad biedt tevens syntaxvalidatie, bewerkingsfuncties, functies voor documentlevering (DDS) en het automatisch genereren van functionele bevestiging voor alle ondersteunde standaarden. Hoewel EDI Notepad vooral is ontworpen voor het bekijken, bewerkenen het oplossen van problemen met edi-berichten, kan het ook worden gebruikt om geheel nieuwe edi-documenten te maken.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2747421). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×